23.04.2021

Rebarborové gule v podaní pastry chefa Jožka Brudňáka

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Nenápadná svieža zelenina, ktorá dokáže premeniť dezerty na sladkokyslé maškrtenie. Rebarbora má pre svoje nenapodobiteľné chuťové vlastnosti a vysoký obsah vlákniny čestné miesto v kuchyni Hotela Lomnica. Inšpirujte sa receptom pastry chefa Jožka Brudňáka, ako si z nej pripraviť lahodný letný obed v podobe plnených rebarborových gúľ. Teljes cikk
Hotel Lomnica Hotel Lomnica

Stvorili sme unikátny rituál inšpirovaný arcivojvodkyňou Valériou

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Pomáha uvoľniť svalové napätie a kŕče a vďaka sedatívnym účinkom zanecháva myseľ v rovine hlbokého pokoja. Rituál Valérie prináša novú dimenziu relaxačnej procedúry s anti-ageingovým účinkom. Teljes cikk
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Egyéb projektjeink
Egyéb projektjeink