23.04.2021

Rebarborové gule v podaní pastry chefa Jožka Brudňáka

Hotel Łomnica Hotel Łomnica
Nenápadná svieža zelenina, ktorá dokáže premeniť dezerty na sladkokyslé maškrtenie. Rebarbora má pre svoje nenapodobiteľné chuťové vlastnosti a vysoký obsah vlákniny čestné miesto v kuchyni Hotela Lomnica. Inšpirujte sa receptom pastry chefa Jožka Brudňáka, ako si z nej pripraviť lahodný letný obed v podobe plnených rebarborových gúľ. Pełny artykuł
Hotel Łomnica Hotel Łomnica

Stvorili sme unikátny rituál inšpirovaný arcivojvodkyňou Valériou

Hotel Łomnica Hotel Łomnica
Pomáha uvoľniť svalové napätie a kŕče a vďaka sedatívnym účinkom zanecháva myseľ v rovine hlbokého pokoja. Rituál Valérie prináša novú dimenziu relaxačnej procedúry s anti-ageingovým účinkom. Pełny artykuł
Hotel Łomnica Hotel Łomnica
Nasze inne projekty
Nasze inne projekty