Šumivé víno na spríjemnenie horúcich dní

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Prečo si dopriať šumivé víno iba počas Silvestra alebo na narodeniny? Podľa obchodného riaditeľa distribučnej spoločnosti Selaví a zároveň skúseného someliéra Miroslava Ballu by sme si práve tento lahodný nápoj mali dopriať častejšie. Nuž a zároveň pridal niekoľko zaujímavých dôvodov. Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
23.04.2021

Pastry Chef Matúš Reľovský absolvoval školenie u celosvetového majstra

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Talentmanažment, ktorý ide ruka v ruke s rozvojom nadania zamestnancov, považujeme v Hoteli Lomnica za kľúčový. Neustále chceme motivovať našich ľudí a posúvať ich hranice a kreativitu vpred, aby sme v konečnom výsledku spoločne kráčali k vytúženým cieľom. Keďže aj tí najväčší odborníci sa potrebujú neustále vzdelávať, novým vedomostiam sa nebráni ani náš skúsený Pastry Chef Matúš Reľovský. Len prednedávnom navštívil Cukrársku akadémiu IPPA v Prahe, kde prebiehalo intenzívne školenie pod taktovkou top šéfcukrára Jordiho Bordasa. Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Naše ďalšie projekty
Naše ďalšie projekty