Lahodný dezert od šéfcukrára Matúša Reľovského

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Kombinácia čokolády a tvarohu je neuveriteľne dobrá. Šéfcukrár Hotela Lomnica Matúš Reľovský si tentoraz pre vás pripravil recept na lahodný čokoládovo-tvarohový dezert, ktorý je navyše úplne bezlepkový. Krok za krokom sa určite podarí aj vám. Full Article
Hotel Lomnica Hotel Lomnica

Šumivé víno na spríjemnenie horúcich dní

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Prečo si dopriať šumivé víno iba počas Silvestra alebo na narodeniny? Podľa obchodného riaditeľa distribučnej spoločnosti Selaví a zároveň skúseného someliéra Miroslava Ballu by sme si práve tento lahodný nápoj mali dopriať častejšie. Nuž a zároveň pridal niekoľko zaujímavých dôvodov. Full Article
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Our other projects
Our other projects