Pri listovaní hotelových novín alebo pri sledovaní našich sociálnych sietí pravdepodobne často spoznávate tváre tímu Hotela Lomnica. Tie sa vám prihovárajú v bežných pracovných pozíciách alebo, naopak, v úplne inom svetle.
Nie je to náhoda. Držíme sa totiž filozofie, že najvernejšie odporúčanie o kvalite a charaktere služieb, ktoré vám ponúkame, podávajú práve ľudia, ktorí ich detailne poznajú a dennodenne pracujú na ich vylepšovaní.
URČITE TO POZNÁTE AJ VY
V práci i doma zažívame rôzne situácie, ktoré nás ovplyvňujú. Či je to inšpirácia, nutkanie uľahčiť si prácu, ktoré pretavujeme do „vylepšovákov“, alebo jednoducho potreba a chuť vystreliť si z náročných situácií a dní. Takéto všedné
i nevšedné momenty nás inšpirovali aj k tvorbe kampaní, ktorých hlavnými hrdinami sú členovia nášho tímu. Poďme si ich predstaviť bližšie.
ZÁZRAKY NA POČKANIE
Inšpiráciu k tejto kampani sme nemuseli hľadať dlho ani ďaleko. Danka je naša manažérka ubytovania. Jednou z jej hlavných pracovných náplní je robiť zázraky na počkanie. Hlavne vtedy, ak sa po odchode hostí objaví v izbe nečakané prekvapenie.
Dennodenne bojuje s časom a s rôznymi okolnosťami, ktoré by mohli byť inšpiráciou pre poriadne dlhý román. Na jeho písane však neostáva čas, pretože ďalší hostia sa blížia a všetko musí byť zariadené tak, aby po prekvapení neostalo ani stopy. Okrem idey tejto kampane chceme vyzdvihnúť hlavne zákulisie jej príprav.
Fotili sme ju totiž v septembri, keď po zime nebolo ani chýru. Priniesli sme stromček, vianočné ozdoby i zimné oblečenie. Vytvorenie vianočnej atmosféry nám však nedalo toľko práce ako vytvorenie fotogenického a hlavne uveriteľného neporiadku. Fotografovi asistovali traja „zasnežovači“ a za obeť padli dva veľké vankúše plné jemného kačacieho peria. Na výsledok sa nám pozerá úsmevne, hlavne keď si spomenieme, ako dlho sme tento neporiadok upratovali a na to, že perie sme nachádzali
ešte niekoľko dní v ústach, vo vlasoch i dokonca v topánkach.
SLADKÝ JOŽKO JE PRIAM NA ROZTRHANIE
Jožko Brudňák, náš pastry chef (šéfcukrár), nie je napriek svojmu povolaniu žiaden cukríček. Bývalý profesionálny futbalový brankár sa zaujímavou životnou cestou dostal od najvyššej slovenskej futbalovej ligy k pečeniu. Obe tieto rozdielne pracovné roly spájajú jeho profesionálne výkony. Už niekoľko mesiacov mu je vlastná aj rola otca rozkošnej Karolínky. Tá sleduje ocina s veľkým obdivom a maškrtným jazýčkom. Lákajú ju pestré farby a rôzne tvary, a svojím záujmom inšpiruje Jožka k tvorbe noviniek. Napriek tomu, že je Jožko aktuálne doma na roztrhanie, pripravil úplne novú receptúru dezertov, ktoré si môžete vychutnať v Kaviarni Mozart. Podľa jeho slov, ako otec kladie ešte väčší dôraz na kvalitu použitých surovín a polotovary nahrádza poctivou domácou výrobou.
Ste zvedaví, v akých situáciách vám predstavíme známe tváre Hotela Lomnica najbližšie?
Ostaňte v napätí a sledujte naše sociálne siete.