23.04.2021

75 kilometrov za 6 dní a skúsenosť doslova na „celý život“ alebo ako sa zo mňa stala čašníčka

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Ako všetko v mojom živote, čo stálo za to, začalo úplne nevinne. So Zuzkou Semanovou (riaditeľkou Hotela Lomnica) sme sa rozprávali o nedostatku personálu v gastro biznise. Náš rozhovor bol o tom, ako ťažké je presvedčiť nových ľudí, že práca v hotelierstve je naozaj krásna a že existujú aj zamestnávatelia, ktorí naozaj svojim zamestnancov garantujú stabilné pracovné prostredie a najmä oficiálny a plný plat. Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica

Gastro si strelilo do nôh. Kto ho na ne opäť postaví?

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Gastronómia sa ocitla v situácii, v ktorej musí neľútostne čeliť vlastnej sebareflexii. Dopomohlo jej k tomu dlhé nútené obdobie útlmu, ktoré odstrihlo reštaurácie nielen od tržieb, ale aj personálu. Prevádzky stoja pred zásadnou otázkou, ktorá môže byť pre nich existenčná. Ako ďalej? Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Naše ďalšie projekty
Naše ďalšie projekty