23.04.2021

Mám najkrajšiu prácu na svete, víno a jedlo spája ľudí…

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Stolovanie sa skladá z viacerých prvkov a celkový dojem hosťa vytvára spolupráca kuchyne a obsluhy, hovorí Davide Macaluso, ktorý v novembri priletel spoločne s Enricom Bartolinim na Slovensko. Davide vedie úsek food & beverage v jednej z Enricových tratórií v Toskánsku, kde je zároveň aj hlavným someliérom. Práca pre neho znamená vášeň, ktorej prispôsobil celý svoj život. Ako však hodnotí slovenskú gastronómiu, ktorá je stále bez michelinskej hviezdy? Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica

Hotel Lomnica triumfoval v prestížnej ankete Naj zamestnávateľ roka

Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Svojou atraktivitou obsadil striebornú priečku. V ankete Najatraktívnejší zamestnávateľ, ktorú spoločnosť Profesia vyhlásila v stredu večer (29. januára) už po ôsmykrát, premiérovo zabodoval aj historický Hotel Lomnica v Tatranskej Lomnici. Na včerajšom galavečere uspel v kategórii „Cestovný ruch, gastro a hoteliérstvo“, kde získal úctyhodné druhé miesto. Svojím dosiahnutým výsledkom tak patrí k najatraktívnejším slovenským zamestnávateľom. Celý Článok
Hotel Lomnica Hotel Lomnica
Naše ďalšie projekty
Naše ďalšie projekty