Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure
VIAJUR vinohradníctvo a vinárstvo
Internetový obchod a distribúcia vín
Recepty, novinky
a zákulisie hotela
a zákulisie hotela
09.01.2020
Slovenskému vinárstvu ViaJur sa len prednedávnom podaril excelentný kúsok priamo v srdci Milána, poprednej gastronomickej mekke. Michelinského šéfkuchára Enrica Bartoliniho očaril Rizling rýnsky 2017 z vinárstva ViaJur natoľko, že sa ho rozhodol vo svojej reštaurácii zalistovať. Jeho „autorský rukopis“ má na svedomí hlavný technológ ViaJur Michal Rigan
Celý Článok
Historický úspech slovenského vinárstva ViaJur
08.01.2020
Enrico Bartolini s tímom Reštaurácie Sissi úspešne splnili svoju „gastro misiu“
Kuchyňa kontrastov, textúr, odkazov na tradíciu v kľúči tretieho tisícročia zábavných optických ilúzií. Multi-michelin Chef Enrico Bartolini (40) je jednoducho mottom súčasnej klasiky, rešpektovania vkusu, tradície, ale tiež invencie, čo začiatkom novembra predviedol hosťom spoločne s tímom Reštaurácie Sissi. Ochutnali sme jeho hviezdne menu „Back to the roots“ a prinášame vám náš pohľad, eufóriu a dojmy z jednotlivých chodov.
Celý Článok
Kulinárska šou s optickou ilúziou na tanieri
03.01.2020
Nahliadnite s nami do zákulisia oddelenia „housekeepingu“.
Každá chyžná dostane denne rozpis izieb, ktoré sa líšia svojou veľkosťou či typom a špecifickými odchodmi na odchádzajúce, prichádzajúce a zostávajúce. V priemere sa dá povedať, že na každú chyžnú pripadne na zmenu cez desať štandardných izieb. K tomu niekedy aj veľké apartmány. Uf! Radi by sme vám priblížili pracovnú náplň oddelenia „housekeepingu“, ktorá sa radí medzi tie fyzicky náročnejšie.
Celý Článok